Göteborg: 031 - 55 66 77

Stockholm: 08 - 400 30 500

Telefontid vardagar 09:00-16:00 - Lunch 12:00-13:30 - Övrig tid kan vi nås via e-post och sms

Göteborg: 031-55 66 77
Stockholm: 08-400 30 500
Telefontid vardagar 09:00-16:00 
Lunch 12:00-13:30 
Övrig tid kan vi nås via e-post och sms

Ny artikel ute nu. I vanlig ordning är det några som blir oerhört upprörda av det FRUKTANSVÄRDA faktum att vi profiterar på feminismen. Som kvinna ska man fan inte sticka ut hakan. Låt oss klargöra några saker:

  1. Med “manslöner” menar vi samma lön som lagerarbetare (ca 25% mer än avtalsenliga löner)
  2. Vi som äger och driver bolaget tjänar mindre än vår personal.
  3. Våra anställda är proffs med utbildning, lång erfarenhet och topprefererenser.
  4. Hur är det inte en feministisk handling att förändra en kvinnodominerad bransch och öka lönerna och förbättra villkoren?
  5. Varför är det så ofta vårt bolag som pekas ut, istället för Stefans, Görans, Albert, Peters, Remis och Muhammad’s städbolag, där ägarna faktiskt lever gott på kvinnor och utrikesfödda män som sliter för löner långt under existensminimum?

50-femme logga vit

50-femme grundades 2018 med en tydlig vision om att göra något annorlunda. Idéen växte fram ur en frustration kring samhällets orättvisor och en vilja att skapa förändring på riktigt. Tanken var att utmana en prispressad bransch där lönerna är låga, anställningsvillkoren osäkra och kraven orimliga. Vi vill göra revolt, ifrågasätta rådande normer, skapa en diskussion kring fenomenet lågbetalda kvinnodominerade yrken. 50-femme blev verklighet och i dag kan vi erbjuda trygga anställningsvillkor och i snitt 25% högre lön än avtalsenligt.

Klicka här för att se vad andra säger om oss -

- Vi finns i Göteborg & Stockholm -

Följ oss på Instagram och Facebook