Göteborg: 031 - 55 66 77

Stockholm: 08 - 400 30 500

Telefontid vardagar 09:00-16:00 - Lunch 12:00-13:30 - Övrig tid kan vi nås via e-post och sms

Göteborg: 031-55 66 77
Stockholm: 08-400 30 500
Telefontid vardagar 09:00-16:00 
Lunch 12:00-13:30 
Övrig tid kan vi nås via e-post och sms

Kontorsstädning Göteborg

Det finns flera undersökningar och studier som visar på vikten av ett välstädat kontor. En ren och fräsch arbetsplats bidrar till en trivsam arbetsmiljö. När du anlitar kontorsstädning i Göteborg från 50-femme tar våra professionella städerskor hand om just detta. Vi lämnar alltid garanti på vårt miljövänliga kontorsstäd.

Fyll i och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig för bokning av ett möte

  Hur hittade du oss?

  50-femmes erbjudande

  Rättvisa villkor

  Rättvisa arbetsvillkor ger anställda som trivs. Vi på 50-femme erbjuder marknadens högsta lön, kollektivavtal och försäkringar. Vi är övertygade om att nöjda städerskor gör det där lilla extra som krävs för ett strålande slutresultat.

  Samma städerska

  En städerska som är väl bekant med kundens önskemål vet precis vilka städmoment som ska prioriteras högst. Ni får besök av samma städerska varje gång. En personlig relation skapar ett långsiktigt samarbete.

  Fast månadspris

  Hos 50-femme kan du teckna ett månadsabonnemang samt boka in enstaka städtillfällen. Ett vanligt upplägg är att teckna ett månadsabonnemang för bas-städtjänster, och addera enstaka tjänster när det krävs (exempelvis fönsterputsning). Vi fakturerar i slutet av varje månad.

  Miljövänlig städning

  Vi på 50-femme använder oss av miljövänliga produkter, kör miljövänliga bilar och klimatkompenserar vår verksamhet. Ett grönt tänk är självklart för oss. Kärleken till vår planet är störst. Vi är ett städbolag som vill inspirera vår omgivning.

  Så här går det till


  1. Få ett prisförslag genom att fylla i era uppgifter i kalkylatorn ovan. Vi återkommer inom kort.
  2. Tillsammans hittar vi en passande tid och dag för första städningen, där du bekantar dig med städerskan som kommer städa kontoret.
  3. Vid första tillfället går vi igenom vår nyckelhantering. Den bästa lösningen för oss är att vi får tillgång till en nyckel, som kan spåras till dig via vårt slutna nyckelsystem.
  4. Vår städerska tar med alla miljövänliga städprodukter som krävs.
  5. När vi är klara lämnar vi trasor hos er, som ni tvättar inför nästa städtillfälle (90 grader utan sköljmedel – helst med flytande tvättmedel).
  6. Efter första tillfället tar vi gladeligen emot synpunkter, för att utveckla vår tjänst till nästa städtillfälle.
  7. I slutet av varje månad får ni en faktura för månadens tjänster. Självklart tar vi hänsyn till RUT-avdraget i samband med fakturering.

  Flexibelt företagsstäd Göteborg


  Vi på 50-femme anpassar vårt företagsstäd i Göteborg efter vad våra kunder vill få ut av städtillfället. Antingen städar vi efter vår omfattande checklista som vi själva tagit fram, eller så anpassar vi upplägget efter kundens specifika behov. Fyll i offerten ovan och få tillbaka ett anpassat prisförslag. Vi kan även komma ut och göra en bedömning på plats i era lokaler. Vi ser fram emot att sätta ihop ett skräddarsytt städupplägg utifrån ert företags lokaler!

  Detta gör vi vid företagsstädning:

   Generella moment:
   • Dammsuga och våttorkar golv
   • Dammsuga stoppade möbler och mattor
   • Torka av lister och element
   • Dammtorka fönsterbrädor, lampor, hyllor och alla fria ytor
   • Putsa glasytor
   • Tömma soporna
   Alla generella moment
   • Rengöra spis, blandare, diskbänk och fria köksytor
   • Rengöra mikrovågsugn in- och utvändigt
   • Torka av fläktkåpa, vitvaror och kakel
   Alla generella moment
   • Bädda sängar
   Alla generella moment
   • Torka av synliga och lättåtkomliga rör och fria ytor
   • Rengöra handfat och toalett

  50-femme logga vit

  50-femme grundades 2018 med en tydlig vision om att göra något annorlunda. Idéen växte fram ur en frustration kring samhällets orättvisor och en vilja att skapa förändring på riktigt. Tanken var att utmana en prispressad bransch där lönerna är låga, anställningsvillkoren osäkra och kraven orimliga. Vi vill göra revolt, ifrågasätta rådande normer, skapa en diskussion kring fenomenet lågbetalda kvinnodominerade yrken. 50-femme blev verklighet och i dag kan vi erbjuda trygga anställningsvillkor och i snitt 25% högre lön än avtalsenligt.

  Klicka här för att se vad andra säger om oss -

  - Vi finns i Göteborg & Stockholm -

  Följ oss på Instagram och Facebook