Kundportal           Ι          Göteborg: 031 - 55 66 77           Ι           Stockholm: 08 - 400 30 500 

Från 1/7 till 15/8 har vår växel öppet vardagar mellan 10:00-12:00 Ι Utanför dessa tider kan ni alltid nå oss via mejl info@50-femme.se 
Vill du ha en offert ber vi dig fylla i verktyg för önskad tjänst Ι Befintliga kunder kan nå oss även via sms
Från 1/7 till 15/8 har vår växel öppet vardagar mellan 10:00-12:00.
Utanför dessa tider kan ni alltid nå oss via mejl info@50-femme.se.
Vill du ha en offert ber vi dig fylla i verktyg för önskad tjänst.
Befintliga kunder kan nå oss även via sms
Göteborg: 031-55 66 77
Stockholm: 08-400 30 500

Kontorsstädning Stockholm

Det finns flera faktorer som påverkar arbetsmiljön på en arbetsplats. Rena och fräscha lokaler är definitivt något som gör stor skillnad för trivseln. Vår kontorsstädning i Stockholm utförs av professionella städerskor som gör kontoret skinande rent. Självklart lämnar vi garanti på utförd städning. Återkommande kunder får alltid besök av samma städerska – det skapar goda förutsättningar för ett långsiktigt samarbete.

Beräkna ditt pris

50
Antal kvadratmeter
1
Antal
1
Antal
1
Antal
1
Antal
Anlita oss på 50-femme för Kontorsstädning i Stockholm. Pris från 458 kr ex moms. Inga extra avgifter tillkommer. Fyll i dina uppgifter och tryck på Fortsätt för att skicka en icke bindande offertförfrågan.
TOTALT: timmar  Det här är 50-femme

  Bra arbetsvillkor

  Vi vill att våra duktiga medarbetare ska ha det bra. Därför är vi stolta över att erbjuda marknadens högsta lön, kollektivavtal och försäkringar. Rättvisa villkor ger nöjda anställda – och i slutändan bättre städresultat.

  Samma städerska

  Du ska känna dig trygg med vårt kontorsstäd i Stockholm. Vi strävar alltid efter att samma städerska ska komma till ert kontor. Då får ni en personlig relation till städerskan, som vet vilken städning som ska prioriteras högst.

  Alltid samma pris

  När ni tecknar ett städabonnemang hos 50-femme får ni alltid ett fast månadspris. Det är lätt att boka på extratjänster som fönsterputs och storstädning. Ni kan ha vissa städtjänster på abonnemang, och anlita andra tjänster enstaka gånger.

  Grön kontorsstädning

  Med vårt kontorsstäd i Stockholm blir det inte bara skinande städresultat. Städningen görs även med kärlek till vår planet. Vi använder miljövänliga produkter, kör miljövänliga bilar och klimatkompenserar vår verksamhet.

  Hur går det till?

  1. Räkna ut priset genom att fylla i era uppgifter i kalkylatorn ovan. När uppgifterna är inskickade till oss återkommer vi inom kort.
  2. Vi bokar in en passande tid och dag. Vid första tillfället bekantar ni er med städerskan som kommer utföra kontorsstädningen.
  3. Vid första tillfället går vi igenom hur vi hanterar nycklar. Vi ser helst att vi får tillgång till en nyckel, som självklart kan spåras tillbaka till er via ett slutet nyckelsystem.
  4. Vår städerska tar med det städmaterial som behövs. Självklart används endast miljövänliga produkter.
  5. När vi är klara med städtillfället lämnar vi trasorna som använts hos er. Ni tvättar trasorna inför nästa städtillfälle (90 grader utan sköljmedel – helst med flytande tvättmedel).
  6. Efter första städtillfället tar vi gladligen emot feedback, för att utveckla vår tjänst till nästa besök.
  7. I slutet av varje månad får ni en faktura för månadens tjänster. Vi sköter all hantering som har med RUT-avdrag att göra.

  Ett skräddarsytt kontorsstäd

  Vi på 50-femme anpassar vårt kontorsstäd i Stockholm efter våra kunders önskemål och behov. Ska vi lägga extra fokus på något städmoment? Då är vi flexibla och anpassar oss efter det. När ni fyller i en offert återkommer vi med ett anpassat prisförslag. Skulle ni vilja att våra professionella städerskor gör en bedömning på plats gör vi såklart det. Vi ser fram emot att skapa ett anpassat och effektivt städupplägg för er verksamhet.

  Detta gör vi vid företagsstädning:

   Generella moment:
   • Dammsuga och våttorkar golv
   • Dammsuga stoppade möbler och mattor
   • Torka av lister och element
   • Dammtorka fönsterbrädor, lampor, hyllor och alla fria ytor
   • Putsa glasytor
   • Tömma soporna
   Alla generella moment
   • Rengöra spis, blandare, diskbänk och fria köksytor
   • Rengöra mikrovågsugn in- och utvändigt
   • Torka av fläktkåpa, vitvaror och kakel
   Alla generella moment
   • Bädda sängar
   Alla generella moment
   • Torka av synliga och lättåtkomliga rör och fria ytor
   • Rengöra handfat och toalett

  50-femme logga vit

  50-femme AB startades då grundarna såg en orättvis fördelning av resurserna, manliga arbetare tjänar i snitt mer än kvinnliga. Med lagerbranschen som referens sattes lönenivån på 50-femme till att vara 25% högre än avtalsenlig lön. På så vis bidrar vi till kvinnors ekonomiska självständighet. Vi välkomnar fler aktörer i städbranschen att sluta pressa priset i jakten på kortsiktig profit och istället se vinsten i ekonomisk och social hållbarhet.

  ·   Vad andra säger om oss   ·
  Vi finns i Göteborg & Stockholm

  Följ oss på Instagram och Facebook