Göteborg: 031 - 55 66 77

Stockholm: 08 - 400 30 500

Telefontid vardagar 09:00-16:00 - Lunch 12:00-13:30 - Övrig tid kan vi nås via e-post och sms

Göteborg: 031-55 66 77
Stockholm: 08-400 30 500
Telefontid vardagar 09:00-16:00 
Lunch 12:00-13:30 
Övrig tid kan vi nås via e-post och sms

Kontorsstädning Stockholm

Det finns flera faktorer som påverkar arbetsmiljön på en arbetsplats. Rena och fräscha lokaler är definitivt något som gör stor skillnad för trivseln. Vår kontorsstädning i Stockholm utförs av professionella städerskor som gör kontoret skinande rent. Självklart lämnar vi garanti på utförd städning. Återkommande kunder får alltid besök av samma städerska – det skapar goda förutsättningar för ett långsiktigt samarbete.

Fyll i och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig för bokning av ett möte

  Hur hittade du oss?

  Det här är 50-femme

  Bra arbetsvillkor

  Vi vill att våra duktiga medarbetare ska ha det bra. Därför är vi stolta över att erbjuda marknadens högsta lön, kollektivavtal och försäkringar. Rättvisa villkor ger nöjda anställda – och i slutändan bättre städresultat.

  Samma städerska

  Du ska känna dig trygg med vårt kontorsstäd i Stockholm. Vi strävar alltid efter att samma städerska ska komma till ert kontor. Då får ni en personlig relation till städerskan, som vet vilken städning som ska prioriteras högst.

  Alltid samma pris

  När ni tecknar ett städabonnemang hos 50-femme får ni alltid ett fast månadspris. Det är lätt att boka på extratjänster som fönsterputs och storstädning. Ni kan ha vissa städtjänster på abonnemang, och anlita andra tjänster enstaka gånger.

  Grönt företagsstäd

  Med vårt företagsstäd i Stockholm blir det inte bara skinande städresultat. Städningen görs även med kärlek till vår planet. Vi använder miljövänliga produkter, kör miljövänliga bilar och klimatkompenserar vår verksamhet.

  Hur går det till?

  1. Räkna ut priset genom att fylla i era uppgifter i kalkylatorn ovan. När uppgifterna är inskickade till oss återkommer vi inom kort.
  2. Vi bokar in en passande tid och dag. Vid första tillfället bekantar ni er med städerskan som kommer utföra kontorsstädningen.
  3. Vid första tillfället går vi igenom hur vi hanterar nycklar. Vi ser helst att vi får tillgång till en nyckel, som självklart kan spåras tillbaka till er via ett slutet nyckelsystem.
  4. Vår städerska tar med det städmaterial som behövs. Självklart används endast miljövänliga produkter.
  5. När vi är klara med städtillfället lämnar vi trasorna som använts hos er. Ni tvättar trasorna inför nästa städtillfälle (90 grader utan sköljmedel – helst med flytande tvättmedel).
  6. Efter första städtillfället tar vi gladligen emot feedback, för att utveckla vår tjänst till nästa besök.
  7. I slutet av varje månad får ni en faktura för månadens tjänster. Vi sköter all hantering som har med RUT-avdrag att göra.

  Skräddarsytt kontorsstäd i Stockholm

  Vi på 50-femme anpassar vårt kontorsstäd i Stockholm efter våra kunders önskemål och behov. Ska vi lägga extra fokus på något städmoment? Då är vi flexibla och anpassar oss efter det. När ni fyller i en offert återkommer vi med ett anpassat prisförslag. Skulle ni vilja att våra professionella städerskor gör en bedömning på plats gör vi såklart det. Vi ser fram emot att skapa ett anpassat och effektivt städupplägg för er verksamhet.

  Detta gör vi vid företagsstädning:

   Generella moment:
   • Dammsuga och våttorkar golv
   • Dammsuga stoppade möbler och mattor
   • Torka av lister och element
   • Dammtorka fönsterbrädor, lampor, hyllor och alla fria ytor
   • Putsa glasytor
   • Tömma soporna
   Alla generella moment
   • Rengöra spis, blandare, diskbänk och fria köksytor
   • Rengöra mikrovågsugn in- och utvändigt
   • Torka av fläktkåpa, vitvaror och kakel
   Alla generella moment
   • Bädda sängar
   Alla generella moment
   • Torka av synliga och lättåtkomliga rör och fria ytor
   • Rengöra handfat och toalett

  50-femme logga vit

  50-femme grundades 2018 med en tydlig vision om att göra något annorlunda. Idéen växte fram ur en frustration kring samhällets orättvisor och en vilja att skapa förändring på riktigt. Tanken var att utmana en prispressad bransch där lönerna är låga, anställningsvillkoren osäkra och kraven orimliga. Vi vill göra revolt, ifrågasätta rådande normer, skapa en diskussion kring fenomenet lågbetalda kvinnodominerade yrken. 50-femme blev verklighet och i dag kan vi erbjuda trygga anställningsvillkor och i snitt 25% högre lön än avtalsenligt.

  Klicka här för att se vad andra säger om oss -

  - Vi finns i Göteborg & Stockholm -

  Följ oss på Instagram och Facebook