Skip to content Skip to footer

Göteborg: 031 - 55 66 77

Stockholm: 08 - 400 30 500

Mellan 1/7-15/8 kan ni nå oss via samtal mellan 10:00-12:00
Övrig tid kan vi nås via e-post och sms

Kontorsstädning

En kontinuerlig kontorsstädning bidrar till en god arbetsmiljö. Då de flesta av oss tillbringar mycket tid på kontoret finns det mycket att vinna på välstädade lokaler. När du anlitar oss på 50-femme kan du vara säker på att kontorsstädet är miljövänligt och att våra städerskors arbetsvillkor är goda. Nöjda medarbetare skapar förutsättningar för ett skinande rent slutresultat. Självklart lämnar vi alltid städgaranti på vårt kontorsstäd.

Fyll i och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig för bokning av ett möte

  Hur hittade du oss?

  Ett rättvist kontorsstäd

  Rättvis lönenivå

  För oss är det självklart att våra medarbetare ska ha skäliga arbetsvillkor, både ur ett ekonomiskt och socialt perspektiv. Våra medarbetare har 25% högre lön än avtalsenlig lön och 50-femme är anslutna till Kommunals kollektivavtal.

  Långsiktigt upplägg

  Vi är övertygade om att långsiktiga samarbeten skapar bäst städresultat. När du anlitar oss får du alltid besök av samma städerska. Det gör att våra medarbetare lär känna kontoret och har koll på vilka städmoment som har högst prioritet.

  Fast månadspris

  När du bokar in oss för återkommande besök fakturerar vi alltid samma summa vid slutet av månaden. Det gör att du får en tydlig överblick över kostnaderna. Självklart kan du även boka in oss för enstaka besök. Vi är alltid flexibla!

  En grön städning

  För oss går miljön alltid först. Vi städar med miljövänliga produkter, kör miljövänliga bilar och klimatkompenserar vår verksamhet. Ett grönt tänk är självklart för oss. Vi vill även inspirera andra städbolag på marknaden att tänka miljövänligt.

  Ett skräddarsytt kontorsstäd


  Vi på 50-femme anpassar alltid vårt kontorsstäd efter våra kunders behov. Självklart har vi en omfattande checklista att gå efter om inga specifika önskemål kommer in till oss, men annars är vi väldigt flexibla när det kommer till städupplägg. När du fyller i offerten längre upp på sidan får du en anpassad offert utifrån din lokal, men vi kan även komma ut och besöka er på plats om ni önskar det. Du kan anlita oss för kontorsstädning i Göteborg och Stockholm med omnejd.

  Så funkar vår kontorsstädning


  1. Få en kostnadsfri offert genom att fylla i uppgifter i kalkylatorn ovan. När det är gjort återkommer vi inom kort.
  2. Vi bokar in en passande tid och dag för första städningen. Vid detta tillfälle bekantar ni er med städerskan som kommer utföra kontorsstädningen.
  3. Vid första tillfället går vi igenom nyckelhanteringen. Vi ser gärna att vi får tillgång till en nyckel, som kan spåras till dig via vårt slutna nyckelsystem.
  4. När det är dags för städning tar vår städerska med alla miljövänliga städprodukter som behövs.
  5. Efter utförd städning lämnar vi trasor hos er, som vi önskar att ni tvättar inför nästa städtillfälle (90 grader utan sköljmedel – helst med flytande tvättmedel).
  6. Efter första tillfället tar vi gärna emot feedback. Det gör att vi kan utveckla vår tjänst till nästa städtillfälle.
  7. I slutet av varje månad får ni en faktura för månadens tjänster.

  Detta gör vi vid företagsstädning:

   Generella moment:
   • Dammsuga och våttorkar golv
   • Dammsuga stoppade möbler och mattor
   • Torka av lister och element
   • Dammtorka fönsterbrädor, lampor, hyllor och alla fria ytor
   • Putsa glasytor
   • Tömma soporna
   Alla generella moment
   • Rengöra spis, blandare, diskbänk och fria köksytor
   • Rengöra mikrovågsugn in- och utvändigt
   • Torka av fläktkåpa, vitvaror och kakel
   Alla generella moment
   • Bädda sängar
   Alla generella moment
   • Torka av synliga och lättåtkomliga rör och fria ytor
   • Rengöra handfat och toalett