Tjänster och priser

Kontorsstädning

Ett fräscht ställningstagande
420kr/h
Pris mot företag angivet exkl. moms.
Läs mer

Storstädning

*
Offereras
265kr/h mot priv. 420kr/h mot företag.
Läs mer

Visningsstädning

*
Offereras
265kr/h mot priv. 420kr/h mot företag.
Läs mer

Villkor
Vi tillhandahåller eget städmaterial men ser gärna att ni har egen dammsugare. Vi är ett bolag med hög kundnöjdhet (enligt mätningar på exempelvis Reco) och vi är mycket noga med att du som kund är nöjd både med resultatet och med bemötandet. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, funderingar eller tankar.

Avtal
Som återkommande kund hos oss tecknar du ett avtal om löpande städning varje, varannan eller var fjärde vecka. För att skapa kontinuitet och en möjlighet att erbjuda schyssta arbetsvillkor har vi en uppsägningstid på en månad och jobbar med timbank. Detta innebär att du som kund får en faktura med samma belopp varje månad samt en möjlighet att spara överblivna timmar till senare tillfällen.

50-femme logga vit

50-femme AB startades då grundarna såg en orättvis fördelning av resurserna, manliga arbetare tjänar i snitt mer än kvinnliga. Med lagerbranschen som referens sattes lönenivån på 50-femme till att vara 25% högre än avtalsenlig lön. På så vis bidrar vi till kvinnors ekonomiska självständighet. Vi välkomnar fler aktörer i städbranschen att sluta pressa priset i jakten på kortsiktig profit och istället se vinsten i ekonomisk och social hållbarhet.

Följ oss på Instagram och Facebook

 

·   Vad andra säger om oss   ·
Vi finns i Göteborg & Stockholm

50-Femme  AB © . All Rights Reserved 2021